näringsrika och kul Bento Box idéer och bilder, hälsosamma recept och tips för att göra din egen lunch Bento Box

Hapa bento


På väg till Sequim

Inlagd den 22 augusti, 2010 av Debra

Köpte några regnbåge mangold för första gången!

Inte en Bento inlägg men jag har använt mangolden i detta paket (längst till höger) för två Bentos här och här ! Fram till denna Farmers Market var serendipitous, vad ett trevligt sätt att snubbla på färskvaror!

För några veckor sedan vi planerat en road trip för att besöka staden Sequim, WA. Det är en 30 minuters båtresa över vattnet och en 45 mil bilresa ... en vacker 45 mil köra! Även i Sequim vi planerade att turnera staden, äta lunch, sedan delvis vandra Dungeness Spit, en National Wildlife Refuge.

Jag tänker inte beskriva i ord utan i stället låta de bilder (klicka på respektive bild) berätta berättelsen. Men den springande punkten är att vi hade en rolig dag som vi aldrig kommer att glömma.

PS Vi gick vilse och stannade vid naturumet att fråga om vägen till spettet. No kidding och med masken ... "Från Highway 101, ta Kök-Dick norrut .." * fnysa *

Liknande inlägg med miniatyrer

13 till "Road Trip till Sequim"

 1. Oj vad roligt! Det lavendel ser fantastisk. Snygga mat, och en sådan underbar hitta på bondens marknad. Kärlek mangolden använder.

 2. Christine säger:

  Jag har varit mangold kick för ett par veckor. Jag hoppas att ni uppskattar det så mycket som jag gör.

 3. margaret säger:

  Jag bodde i Port Angeles kort på 70-talet, det är en annan värld där uppe på halvön. Dina bilder är helt underbara.

 • Debra säger:

  Hej Margareta, tycker jag att området har en mer avslappnad sinnesstämning och människorna är super trevliga. Tack.

 • ChantaleP säger:

  GORGEOUS bilder Debra! Wow .. Jag skrattade helt högt på riktningar delen. Hilarious! OMG krabban mackan ser delish. Och min favorit bilder, väl självklart, på stranden och de små stenar .. så vackert.

 • Kathleen säger:

  Min absolut bästa barndomsminnen är av Sequim, promenader på grillspett, mussla gräva, äta på 3 Krabbor ... .. det var en härlig plats att besöka mina morföräldrar varje sommar. De butiker på huvudgatan fortfarande delade ut greenstamps var mataffären en tagg & väska .... Du markerat priset på din mat på burkar med ett fett penna och sedan packats din egen mat. Det är en härlig stad.

  • Debra säger:

   Tack Kathleen för att dela. Jag kan bara föreställa mig hur underbart det skulle vara att tillbringa entilre somrar i en stad som Sequim. Jag vill åka tillbaka dit varje helg.

 • Sheri säger:

  Mitt hjärta flämtade bara titta på dessa bilder. Stenarna skott var den som tog alla minnen översvämningar tillbaka. Du har gjort det PNW leva på för mig, eftersom jag kan återuppleva det hela ställföreträdande genom dina inlägg så här! Tack!

  • Debra säger:

   Hej Sheri, väl mitt hjärta sväller som jag har möjlighet att väcka trevliga minnen tillbaka till dig. Även om jag har bott här många år det finns så mycket mer att se och utforska ... du kan "Come Along" med mig för mer PNW groove.

 • En sådan härlig tur, älskade dessa bilder, så full av textur, glädje och goda tider! Vem kan motstå neon färger mangold, så jordnära-jazzig-ljus!

  Knubbig krabba smörgås, pinenut pizza, lavendel, hav och skyscapes-wow! Tack för att denna rika sensoriska resa : D

  • Debra säger:

   Hej Jenn, Tack för att ta en titt på mina bilder ... så glad att du gillade dem. Jag har mer äventyr att dela med snart!

 • Renee säger:

  Vilken underbar road trip! Jag kan fortfarande inte säga Sequim men det är så fint. :-)

  • Picksen
  • Your alt text here.

  • Ban_160x80_b_c2_fr
  Get Adobe Flash player Plugin av wpburn.com teman wordpress


  ↑ Till början