voedzaam en leuke bento box ideeën en foto's, gezonde recepten en tips voor het maken van uw eigen bento box lunch

Hapa bento


2010 New Year's Resolution en Bento

Geplaatst op 31 december 2009 door Debra

Bent u het maken van een resolutie voor het nieuwe jaar? Mijn resolutie is het heel gewoon "Eet gezonder". Maar naast dat ik ook het maken van een "bento resolutie". Hier gaat .... "Ik besluit om een ​​van mijn vegetarische Bento Box lunch te vervangen door een veganistische en waarvan ten minste twee keer per week". Nu, er is geen verborgen agenda achter dit, het is gewoon een methode om mijn ecologische voetafdruk verkleinen - ook al is het maar een klein, elk beetje helpt. Ik ben niet van plan steeds een veganistische en ik ben niet het beoordelen van iemands keuzes. Saba de mens vlees eet en zijn resolutie niet gepaard gaat met stoppen. :)

Dus hoe zit je? Wat zijn je plannen voor Bento in 2010? Kies een antwoord in de poll. En als u wilt meer informatie over uw selectie te geven, vertel ons in de commentaren.

Bento voor 2010

 • Ik ben thans niet te maken bento, maar begint in 2010. (47%, 53 Stemmen)
 • Ik ben thans niet te maken Bento en zal niet starten. (3%, 3 Stemmen)
 • Ik heb momenteel te maken bento en zal blijven in 2010. (28%, 31 Stemmen)
 • Ik heb momenteel te maken Bento en zal worden voortgezet in 2010, maar met verandering. (23%, 26 Stemmen)
 • Ik heb momenteel te maken bento, maar stopt in 2010 (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmen: 112

Loading ... Loading ...
Also bezoek

12 tot en met "Resolutie 2010 New Year's en Bento"

 1. Van zegt:

  Ik pak Bento, en Bento resolutie is om meer Bentos te pakken, om verder te gaan verpakken bento als dagelijkse mogelijk te maken. Ik wil ook maken Bentos zijn aantrekkelijk en gezond als degene die op ths blog ... een dag! Ik zal blijven oefenen.

 • hapabento zegt:

  Gelukkig Nieuwjaar Van! Bedankt voor je stem en verklaren uw Bento-resolutie hier op onze blog! Ik weet zeker dat u uw doel te bereiken voor een gezonde Bentos. Ik blijf posten optimale recepten die wellicht voor u klaar. Nogmaals bedankt.

 • Sheri zegt:

  Ik ben een vrij gewone bentomaker, maar dit jaar zal ik proberen om de presentatie en de recepten zo veel als ik kan variëren. Om rente hoog te houden voor mijn kiddos! Ik zal hier het controleren op nieuwe groenten recepten zeker. Thanks Debra!

  • hapabento zegt:

   Hi Sheri, "gewone" ... is dat net als 'verslaving'? LOL! Ik kijk uit naar meer van je leuk en gezond Bentos! Ik heb wel een aantal interessante vegetarische recepten in de wachtrij en ik kan niet wachten om ze uit te proberen.

 • Susan zegt:

  Ik heb altijd pak mijn dochter bento lunches voor school, maar ik meestal niet te pakken voor mezelf heel vaak. Dus mijn New Year's resolutie is in te pakken meer Bentos voor mezelf. Dank u Debra, heeft de Bentos dat je pack voor jezelf en je man is een inspiratie voor mij. : D Gelukkig Nieuwjaar voor u en uw gezin!

  • hapabento zegt:

   OMG Susan! Uw Bento-boxen zijn een inspiratie voor mij! Ik moet toegeven dat mijn lunches zijn meestal niet zo representatief als Saba Man's. Zijn bento dozen zijn de sterren en de mijne zijn meer utilitaristisch van aard. Maar ... "Het is allemaal goed!"

 • gamene zegt:

  mijn bento resolutie voor 2010 is om de vriend (een nieuw-gediagnosticeerde diabetes) coax in te brengen Bentos aan het werk! betekent aan te passen aan zijn levensstijl - eenvoudige, rechttoe rechtaan gerechten zonder poespas: wegwerp-of eetbare kopjes en verdelers / niet al te veel dingen voor hem te maken over te brengen naar huis.

  zal blijven zoeken naar uw mannelijke saba man Bentos voor inspiratie! veel succes aan alle met Bento resoluties :-)

  • hapabento zegt:

   Hallo gamene, ik denk dat verpakking een Bento Box lunch voor een diabetespatiënt is een suberb idee, want je kunt de controle van de ingrediënten en hoewel hij verlangt naar een "gewone" bento misschien een keer in, terwijl je een hartvormige ei in daar ook stiekem! :)

   Beste van geluk aan u voor uw Bento doelstellingen voor 2010.

 • Maria zegt:

  Net als Van, mijn resolutie is om meer bento te maken, en om mijn horizon in Bento (en koken in het algemeen) te verbreden naar Aziatische voedingsmiddelen op te nemen. Ik maakte mijn eerste reis naar de Aziatische markt voor sauzen, sushi rijst, nori, en nog veel meer goodies, en ik kan niet wachten om ze uit te proberen wanneer het werk begint weer (bijna de gedachte van het gaan weer aan het werk draaglijker maakt!)

  • hapabento zegt:

   Hallo Maria, Hoe leuk en spannend voor u om te proberen een aantal nieuwe Aziatische recepten. Ik ben bijna precies het tegenovergestelde en moest westerse gerechten mogelijkheden te onderzoeken van het ras te krijgen in onze eigen lunch! Hier is naar nieuwe recepten en voedsel verkenning voor 2010. Gelukkig Nieuwjaar!

 • Ik vond onlangs uw Bento-dagboek en moet je zeggen dat je Bentos zijn heerlijk kleurrijk en inspirerend! Ik wou dat mijn lunches zo goed uitgezien :) Mijn nieuwe jaar eten resoluties zijn om meer fruit en groenten te eten en om daadwerkelijk de tijd nemen om in te pakken mezelf een lunch (in plaats van alleen het brengen van een blik soep!). Ik wil ook meer weten over bento maken te leren en om mijn inspanningen posten op mijn blog. Dit wordt een jaar van het doen zijn, niet alleen dromen.

  • hapabento zegt:

   Hallo Vegetus Maximus, Bedankt voor het commentaar en welkom op mijn bento blog. Uw foood resoluties zijn een ideaal doel voor iedereen!
  • Bankimono_en
  • Picksen
  • Your alt text here.

  • Zen-160x160 Your alt text here.
  Get Adobe Flash player Plugin door wpburn.com wordpress thema's


  ↑ Top