nærende og sjov bento box idéer og billeder, sunde opskrifter og tips til at lave dine egne bento box frokost

hapa bento


Bagt Mochiko kylling Bento Box

Sendt den 2 dec 2009 af Debra

Mochiko_chicken_bento

Dagens fremhævede bento boksen er fyldt med to musubis, en indpakket i Nori, den anden blandet med fukikake. Der er en umeboshi gemt derinde mellem dem og gingered gulerødder . Hele højre side af boksen er en ny opskrift, "Baked Mochiko kylling ". Som lovet, jeg sendt en ikke-vegetar eller veganer opskrift. Afterall, Saba Mennesket er ikke en vegetar og så jeg koge kød i ny og næ. ;)

Mochiko Kylling er noget, vi aldrig forberedt på vores hus under opvæksten. Jeg er ikke sikker på hvorfor, men jeg tror det er fordi mine forældre, selvom store kokke, deres sæt centrale opskrift fra som de ikke afviger havde. Min første erindring af Mochiko Chicken var som en ung voksen, spise en "plade frokost" på en lokal Hawaii diner! selvfølgelig efter at jeg var hooked, hvordan kan man modstå den lidt søde, sprøde endnu klistret, sprød overtrukket, shoyu aromatiseret, kylling bid! Jeg har aldrig kogte det selv, da opskriften kræver stegning og jeg kan ikke lide at stege. Too rodet. Men med min fornyede interesse med packin bento box frokoster, jeg træde udenfor den legendariske felt for at bruge andre metoder til at forberede fødevarer, der Iwould ellers springe. Derfor Bagt Mochiko kylling!

Vær venlig ikke forveksle ordet bagt, i dette tilfælde, for olie gratis. Der er tale om olie, ikke en masse af det, og det er olivenolie. Men olie Nontheless. Også, jeg tror, det tager lidt mere tid til at lave mad ved hjælp af bagning metode i stedet for stegning, så det ikke kommer ned til en personlig valg. opskriften beskriver bagning, men du kan helt sikkert stege kylling i stedet. Jeg vil gerne nævne, at jeg kokken bruger fritgående høns. Ja, måske de koster en smule mere, men så er det værd. Meget lækker og som jeg har sagt før ", de smager som kylling". :) Og jeg er ikke bare sprøjtende sarkasme, fritgående høns smager rigtig mad, derfor "smager som kylling". Jeg sammenligner det med at spise en friskbagt, hjemmelavet cookie kontra spise en fabrik bagt en. Big forskel.

Anyway ... her er opskriften.

Bagt Mochiko kylling

Ingredienser:

£ 2 uden ben og skind kylling lår
1 / 2 kop mochiko (sød ris mel)
1 / 4 kop majsstivelse
1 / 4 tsk salt
1 / 4 kop madlavning shoyu (sojasovs)
Mirin at smage
4 fed hvidløg, hakket (mere hvis du kan lide hvidløg)
1 spsk hakket ingefær
2 spsk sesamfrø (valgfrit)

Olivenolie

Retninger:

Skær kyllingen i bide stykker på størrelse.

I en lille skål kombinere shoyu, mirin, hvidløg og ingefær og kylling.

Tilføj sesamfrø, hvis det ønskes.

Marinere i køleskabet mindst 1 time, men bedst hvis 3 - 4 timer.

I en medium skål, støvtætte sammen mochiko mel, majsstivelse og salt derefter blandes godt. Braklægning.

Når du er klar til at bage, helt pels i bunden af en bradepande eller bagepapir med olivenolie. Ikke dybt, men nok holde kyllingen klistrer til panden. Jeg bagt det i en stor brødrister ovnen i 2 partier. Hvis du bruger din almindelige ovn, bare justere din varme i overensstemmelse hermed. Placer olieret panden ind i ovnen og forvarmes panden ved 425 grader indtil olien bliver meget varm. Idéen er, du ønsker, kylling til syden, når du føjer det til gryden.

Mens gryden og olie varmer op. Skraber den drænede kylling i mochiko blandingen og der er afsat. Virkelig give det en god belægning. Når panden og olien er meget varm, hurtigt at tilføje kyllingestykkerne i ét lag (meget vigtigt) og straks lukke døren - lad det syden Sænk varmen til 350 grader og kog i ca 10 minutter Efter 10 minutter kontrolleres én af de stykker for bruning på den nederste Hvis det er brunt, og derefter slå dem over og kog i yderligere 10!.. til femten minutter, indtil den side er brunet! Fjern fra ovnen, skamplet overskydende olie køle helt af, før pakning i din bento boks.

Mochiko_chicken_3Mochiko_chicken_2Mochiko_chicken_1

Hvad jeg elsker ved mochiko kylling, som de fleste "stegt" kylling opskrifter, er, at du kan tilføje din personlige justeringer. Mere krydderier ... gøre det krydret ... eller tilføje nogle hakkede grønne løg til blandingen. Nogle opskrifter har tilføjet æg til at gøre en dej type belægning. Det er op til dig!

Jeg vil også gerne nævne, at "Mochiko Kylling" er en Hawaii mad. Og hermed mener jeg, ligesom Spam musubi, er det en regional mad grundlagt af den blanding af racer, der kom til Hawaii i "gamle dage". Hver etnisk gruppe deling bit's og stykker af deres hjemland opskrifter til at skabe nye. Jeg er ikke en fødevare historiker og ikke helt sikker på opskrift's oprindelse, men jeg er bestemt glad for, at for mange år siden, nogen tænkte på stegning nogle kylling med ris, mel!

Abonner på mit feed

Relaterede Stillinger med Thumbnails

3 til "Bagt Mochiko kylling Bento Box"

 1. Sheri siger:

  Yay! Tak for at give denne bagt metode til madlavning mochiko kylling. Jeg kunne spise friturestegt mad alt, hvad jeg ønskede som barn, men nu er min smag (og sundheds-bevidsthed) har changed.It lyder som mindre olie er taget op af kyllingen på denne måde. Også jeg bruge min brødrister ovnen; hverdag i virkeligheden - det er den bedste måde at tilberede næsten hvad som helst! Kan du prøve at lave bagte andagi næste? ;)

 2. Lil'chan siger:

  Din bento ser lækker som altid ;) Tak 'til deling opskriften. Lyder interessant. Og jeg har ikke gjort Hawaiian Food indtil i dag. Måske vil jeg prøve.
  Jeg kan ikke lide stegning æter. Ikke ved, hvor man kan sætte den brugte olie bagefter. Så det er godt at se, hvordan du bruger ovnen i stedet ;)

 3. Glo siger:

  Lyder lækker! Jeg bliver nødt til at prøve denne opskrift.

  Vi rejser fritgående kyllinger for både æg og kød. Og du har ret, er der absolut ingen sammenligning af smag. • Ban_160x600

 • Ban_160x80_b_c2_fr
Get Adobe Flash player Plugin af wpburn.com wordpress temaer


↑ Top